Normal Kapıları Sürgülü Kapıya Dönüştürelim

Evinizde işyerinizde varolan normal yönde açılan pimapen kapınızı sürme sistem olarak değiştiriyoruz.

Öne açılan menteşeli kapılar açıldığında çok geniş alan taradığı için açı genişliğinde bir alanı kullanır. Yer problemi olan günümüz evlerinde oldukça can sıkıcıdır. Otomatik Kapı Tamir Ustası odalarınızda oturma düzeninizi bozmadan kapınızın üzerine ray sistemi monte edilerek sürgülü şekle çevirebiliriz. Rahatca açıp kapatabileceğiniz istediğiniz kadar evinizi havalandırabileceğiniz bu sistem sizlere büyük kolaylık sağlayacaktır.

Dilerseniz üstten açılım yaparak vasistas şeklinde kullanabilir. Dilerseniz sadece açık konuma getirip rüzgarın perdelerinizi havalandırmadan kapı etrafından evinizi çok kolay havalandırabilirsiniz. Koltugu masayı kanepeyi yerinden oynatmadan kapınızı açabilirsiniz.

Sürgülü kapı dönüştürme işinizi ücretsiz keşif yaparak ölçülendiriyor ve size en uygun aksesuar model ve fiyatı sunuyoruz.

Dilerseniz mevcut kilit sisteminizi değiştirmeden bu işlemi uygulayabiliriz. Bu alanda uzman ve bugüne dek 1000 lerce sürgü montajı yaparak edindiğimiz tecrübemizle sizlere hizmet etmeyi amaçlıyoruz. pimapen surgulu kapi dönusturme talebiniz için iletişim formu veya iletişim telefonlarını kullanarak günün her saati bilgi alabilirsiniz.

Normal bir kapıda başlangıç olarak ölçü ilk adımdır. Kapıyı sürgülü hale çevirebilmek için mevcut kapıya ray montajının mümkün olup olmadığını anlamak için zemin ile kasa çita tırnağı ölçüsü müsait olmalıdır, yoksa bu işi yaptırmayı hiç düşünmeyin.

Adresimiz

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Servis
0534 312 56 96
info@otomatikkapitamirustasi.com
cinarotomatikkapi@gmail.com

Whatsap Hattı

Search