Gümüşsuyu Otomatik Kapı Servisi

Gümüşsuyu Otomatik Kapı Tamiri

Otomatik kapı açılmıyor ya da zor kapanıyor gibi sorunlarınızı için Gümüşsuyu otomatik kapı tamiri ekiplerimizden tamiri hizmet alabilirsiniz. Profesyonel ekip kadrosu ile haftanın her günü kesintisiz bir şekilde otomatik kapı imalatı tamiri ve montaj hizmeti sunan firmamızdan dilediğiniz zaman destek alabilirsiniz.

Giriş çıkışlarda hayatınızı kolaylaştıran otomatik kapılar hem hız hem de zamanda tasarruf ettirmesi özelliği ile alışveriş merkezleri iş hanları mağazaları ve benzeri gibi ortak yaşam alanlarını olmazsa olmazı haline gelmiştir.

Ancak elektrik kesintisizden dolayı ya da motorunun ve ray sistemini yıpranmasından dolayı arıza ve sorunlar ortaya çıkmaktadır. Otomatik kapıların arızaların çözülmesi tam anlamı ile teknik bilgi isteyen zor ve meşakkatli bir iştir. Böyle sorunlarda kapınızın çalışmasını sağlayan elektrik enerjisini keserek Gümüşsuyu otomatik kapı tamiri ekiplerimizden tamir hizmeti talebi bulunmanız gerekir.

Ücretsiz Keşif Hizmeti ile Otomatik Kapı Tamiri

Gümüşsuyu otomatik kapı tamiri servisi ekiplerimiz adresinize gelerek öncelikle kapınızın sorunu tespit etmek için ücretsiz keşif yaparak arızayı bulup sizi bilgilendirirler. Daha sonrasında tabir işlemine geçerek aynı gün içinde arızasını başarılı şekilde tamir edip, tekrar çalışır duruma getirerek kullanımına sunarlar.

Adresimiz

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Servis
0534 312 56 96
info@otomatikkapitamirustasi.com
cinarotomatikkapi@gmail.com

Whatsap Hattı

Search