Halıcıoğlu Otomatik Kapı Servisi

Halıcıoğlu Otomatik Kapı Tamiri

Otomatik kapılar günümüzde birçok farklı firma ve binada kullanılmaktadır. Günümüzde oldukça popülerleşen kapı sistemlerinden olan otomatik kapılar zamanla yaygınlaşarak farklı bina tiplerinde de kullanılmaya başlanmıştır. Oldukça etkili ve akıcı bir sistem şeklinde çalışan otomatik kapı sistemleri yoğun kullanımlarda çeşitli sorunlar ya da aksaklıklar çıkarabilmektedir.

Halıcıoğlu otomatik kapı tamiri birimimiz ile birlikte etkin ve profesyonel bir şekilde müşterilerimizin sorunlarına çözüm sağlamaktayız. Tecrübeli çalışan kadromuz ve işinde uzman çalışma arkadaşlarımız ile müşterilerimize profesyonel hizmet sağlamaktayız. Halıcıoğlu otomatik kapı tamiri birimimiz olası bir problem anında çözüm odaklı çalışmaktadır. Böylece maksimum verimlilik ile birlikte müşteri memnuniyetimiz de üst düzeydedir.

Bakım ve onarımın önemi

Alışveriş merkezleri gibi sosyal hayatın aktif olduğu bölgelerde oldukça güvenli ve kontrollü bir geçiş sağlayan otomatik kapılar hem iş gücü hem de kolaylık açısından oldukça kullanışlı sistemlerdir. Halıcıoğlu otomatik kapı tamiri ekibimiz ile olası sorunlarda ya da kapı sıkışması gibi problemlerde müşterilerimize etkili çözümler sunmaktayız. Sorularınız ve hizmetlerimiz için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Adresimiz

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Servis
0534 312 56 96
info@otomatikkapitamirustasi.com
cinarotomatikkapi@gmail.com

Whatsap Hattı

Search