Temperli Camın Özellikleri

Kapılarda kullandığımız tamperli camların özellikleri kırılmaları halinde camın büyüklüğünde küçük parçalara ayrılmalarıdır. Tamperleme işlemi sonucu camın gücünü ve ısıl gerilimlere kaşı olan direncini artırır, güçlendirir. Böylece tamperli camın sıradan camlara göre 5-6 kat sağlam ve darbeye mukavemet göstermesini sağlar.

Tamperli camlar genellikle banyolarımızdaki duşakabin camlarında, dış cephe camlarında, cam balkonlarında ve ofis bölmelerinde kullanılmaktadır. İstanbul'da tüm ilçelere temperli camın satışı ve satış sonrası desteği ile üretimini Çınar Temperli Cam Balkon olarak sağlamaktayız. Marmara bölgesinde her türlü tamperli cam zengin ürün stoklarımızda her zaman mevcuttur. Orta ve küçük işletmelere de bunların satışını gerçekleştirmekteyiz.

Tamperli camlar şeffaf olarak çeşitli renklerde bulunmaktadır. Firma ürün stoğumuzda tüm renkler bulunmaktadır. İstanbul'da eviniz ve işyeriniz için beğeninize uygun renk seçenekleri zengin ürün çeşitleriyle Çınar Cam Balkon üretim tesisinde bulunmakta ayrıca bu konuda basılı kataloglarımızda da bu renkler seçiminize uygun şekilde sunulmaktadır.

Projelerimizdeki Cam balkon kapatma sistemlerinde kullandığımız tüm camlar 8 ve 10 mm'lik temperli camdır. Bu kalınlıktaki camların darbelere karşı kırılma riski en alt seviyededir. Temperli camlar yapısı itibariyle oldukça güvenlidir. Temperli camın dış etkenler bağlı darbeler sonucu kırılması durumunda ise küçük parçalar ayrılarak zarar vermez.

Cam balkon kapatma sistemleri renk seçenekleri ve ürün yelpazesiyle cezbedici ve dikkat çekicidir. Dışarıdan bakıldığında binaya mimari bir hava katar. Katlanır cam balkon imalatı, montaj ve arızalarında cam balkon tamir servisimiz sizlere günün her saatinde hizmet vermektedir. -

Adresimiz

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Servis
0534 312 56 96
info@otomatikkapitamirustasi.com
cinarotomatikkapi@gmail.com

Whatsap Hattı

Search