Pimapen Kayar Kapı Zor Kapanıyorsa

Bizlere gelen şikayetlerin başında açılıp kapanmayan kapı sistemleridir. Kapanmayan sürgülü kapı sistemli yapılmış camlarınız en çok şikayet alınan konulardan biridir . Bunların sebeplerinden biri taşıma kapasitesinin üzerinde ağırlığı taşımak zorunda kalan sürgü vazifesi gören araba aparatlarıdır. Kaliteli markalar için söylüyoruz en büyük genişlik 140 cm yükseklik ise 220 cm olmalıdır.

Otomatik kapı tmair sektöründe bu konuda kafa karıştırıcı açıklamalar duyuyoruz. Kim ne derse desin birbiri ile ilişkili malzemelerde belirlenen oranlar %20 daha az performans gösterir. İkincisi hatalı imalat ve devamında hatalı montaj, nedeni ise üretici bayiler elemanları ustalaşmadan bu sistemi ürettirdikleri için çok iyi bilmeyen kişiler haliyle yanlış yapacaklardır. Bu da sistemin çalışmasını zorlaştıracaktır. Üzerine volkswogen sürgü sistemi monte edilmiş bir plastik doğrama evinize yanlış şekilde montaj yapılmışsa bunun tamiri çok da kolay olmayacaktır. <

Sürgü kapıyı kapatırken kapıyı bir elinizle kolu tutarken diğer elinizle de kanadı iterek kapanmasına yardımcı olun

Sürgü kapının raylarını temiz tutun 6 ayda bir yağlatın. Böyle yaparak hem kullanım kolaylığı sağlayacak hem de kayar kapının ömrünü uzatmış olacaksınız.

Daha farklı problem ve şikayetlerinizde otomatikkapitamirustası.com telefonlarından bize ulaşırsanız, deneyimli ekiplerimiz size en iyi hizmeti sunacaklardır.

Adresimiz

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Servis
0534 312 56 96
info@otomatikkapitamirustasi.com
cinarotomatikkapi@gmail.com

Whatsap Hattı

Search